2020-12-13 08:02:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - A változások kedvező irányba terelik az életét

Napi horoszkóp december 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ne féljen az újtól. A változások kedvező irányba terelik az életét. Elképzelhető, hogy újra kell tervezni a karácsonyi menetrendet, talán máshol gyűlik összes a rokonság, mint ahol tervezték. Valaki ma eset nagyon meglepi a kedvességével!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Tegye félre a sértődöttségét, felejtse el a korábban felhalmozódott haragját, ugyanis a mai nap jó alkalmat nyújt ahhoz, hogy a saját, jól felfogott érdekében, békejobbot nyújtson még az ellenfeleinek is. Gondoljon a pihenésre is, és törődjön többet az egészségével.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ne a múlton töprengjen, inkább tervezze végre a jövőjét. A bolygók sok segítőt hoznak az útjába, de a szerencse most csak akkor szegődhet ön mellé, ha nem kívülről várja sorsa rendezését, hanem elébe megy a dolgoknak, és megpróbálja irányítani az eseményeket.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ne féljen az újtól. A változások kedvező irányba terelik az életét. Elképzelhető, hogy újra kell tervezni a karácsonyi menetrendet, talán máshol gyűlik összes a rokonság, mint ahol tervezték. Valaki ma eset nagyon meglepi a kedvességével!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold a Nyilas jegyében jár. Elégedetlen a környezetével, a körülményeivel, talán önmagával is. Változtatni szeretne, újítani, továbblépni, de egy sor múltbeli esemény vagy ígéret még visszahúzza. A következő héten a Szaturnusz a segítségére lesz, hogy lezárhassa a múltat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Alaposan túlterhelték az események a héten, ezért a legfontosabb az lenne, hogy kipihenje magát. A jó közérzethez most szükséges lenne, hogy délután engedélyezzen egy kis semmittevést magának.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ez a hétvége úgy alakul, ahogyan eltervezte. Akkor érzi igazán jól magát, ha otthonában mindent sikerült kicsinosítani, és elintézni minden feladatot.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Minden jól sikerül a hétvégén, nagyon is megfelelő meglepetéseket talál a szeretteinek. Arra azért figyeljen, hogy bár a világ összes pénzét el tudná költeni, szabjon határt a kiadásoknak.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Valami meghibásodhat az otthonában. Még szerencse, hogy nem hagyja el a humorérzéke, és gyors segítséget is kaphat, így a délután már zavartalanul telik.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön nehezen viseli a karácsonyi kötelező programokat, most mégis jó képet kell vágni a dologhoz. A végén még az is lehet, hogy remekül érzi magát. Egy kollégájával közelebb kerülhetnek egymáshoz.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön nem szereti a hosszú „tanbeszédeket”, most mégis előkerül egy téma, melyet négyszemközt és hosszan kell átrágnia a párjával. A kényes ügyeket muszáj megvitatni, és utána jól esik majd a kibékülés és szórakozás.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma nem szabad gyorsan és kapkodva tevékenykednie, különben komoly hibákat követhet el, vagy saját magát csaphatja be valamivel. Délután váratlan látogatója érkezhet!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: